joi, 2 aprilie 2009

POVESTEA A DOI TINERI == PARTEA A II A ==


POVESTEA A DOI TINERI == PARTEA A II A ==






Dupa cum stiti ....viata are propriile ei reguli , iar noi trebuie sa ne conformam cu ele.



Acum nu mult timp ......vorbeam despre o fata ....care a suferit mult ... din cauza unor ....greseli. Dar in ciuda trecutului.....isi dorea din tot sufletul sa il intalneasca iar .....pe hotul care i-a luat inima pentru totdeauna. Aflase k ....acesta avea deja o relatie ....isi pierduse orice speranta ......nu erA genul de fata care sa destrame relatii....asa ca i-a lasat in pace.



Intr-o zi ........fata a primit un telefon....auzind vocea ....a tresarit....a tacut...si i-au venit in minte toate amintirile care o rascolau. Era vocea baiatului pe care il iubea.....era baiatul de care ii era dor ...si pe care il pierduse.


Au inceput a vorbi , as povesti , fata fiind uimita de ceea ce abia se intamplase.....nu spera sa sune......era convinsa ca l-a pierdut. Din vorba in vorba......au stabilit o intalnire ....chiar in ziua ce urma. Din nefericire , intalnirea a esuat....el nerespectand conditiile puse de ea......pentru a se putea vedea. Nu puteau risca sa se intalneasca in vazul lumii...existau multe persoane care nu ii vroiau impreuna.


Vazand ce se intamplase....fata s-a indreptat spre casa....cu inima franta ....deZamagita si trista......spera din tot sufletul ca el sa se fi schimbat , spera ca timpul sa isi fi facut datoria.Ajunsa acasa....telefonul incepu ai suna........era el...dupa multe apeluri ratate ....fata a raspuns........doar sa ii zica sa nu o mai caute in viata lui. Insistent cum a fost intotdeauna....nu a renuntat usor....a continuat sa o sune...sa o caute.Vazand toate astea, fata a acceptat sa vorbeasca fata in fata .......ea fiind dispusa sa ii zica in fata k nu mai are ce cauta in viata ei....chiar dak nu asta isi dorea cu adevarat.


Urmatoarea zi.....s-au intalnit.....s-au plimbat...au vorbit......el a incercat sa o sarute....sa o stranga in brate......dar ea a refuzat orice apropiere de genul acesta. Chiar daca un sarut de la el era tot ce si-ar fi dorit.


Zilele treceau ....ei tot mai mult vorbeau ...tot mai mult se intalneau.....tot mai mult se apropiau , dar cu toate acestea....ii desparteau multe lucruri.......El era intr-o relatie cu o prietena de-a fetei.......iar ea.......ei nu ii era asa usor sa ii infrunte pe toti , pentru ca multa lumea care tinea la ea.....era impotriva relatiei lor.


Vazand ca dragostea pentru el crestea tot mai mult.....si vazand cum lucrurile se complicau pe zi ce trecea , si-a luat inima in dinti .....si din iubire pentru el.....s-a certat cu toata lumea....cu parinti ....frati ....prieteni. A hotarat sa renunte la toti pentru el.Nu i-a fost delok ushor.......dar nici pe el nu il putea pierde.


Daca inainte se vedeau pe ascuns....... acum totul era diferit....fetei nu ii pasa de nimik....ii era bine atunci cand era cu el si atata....restul nu mai conta.


Nimeni si nimik nu mai statea in calea fericirii lor.....dar ....ca in orice relatie .....inceputul este cel mai frumos....asa s-a intamplat si de acesta data....prima saptamana a fost un vis.......nu au existat certuri....reprosuri....vorbe din trecut.....exagerari...dar nici pretentii. Amandoi erau fericiti....


Cu timpul au inceput sa apara tot felul de discutii....certurile erau acum zilnice....lacrimiile nu lipseau nici ele.


Ea se intreba mereu "Oare cu ce am gresit?" , dar raspunsul intarzia sa apara. Spera din tot sufletul sa existe o schimbare .....spera ca trecutul sa nu fie iar prezent......spera ca acele 4 luni care au fost despartiti sa isi fi facut efectul........"Oare era mai bine dak nu se impacau?? Oare era mai bine dak fata nu se intorcea la el??" poate k da, poate k nu , doar ei stiu asta .


Dar, bineinteles.....atunci cand iubirea exista.....totul are o rezolvare.











Niciun comentariu: