marți, 3 martie 2009

Ce E Iubirea?????

CE E IUBIREA???











De cele mai multe ori , ne confruntam cu acesta intrebare ....care practic la prima vedere ...multi dintre voi ,ati putea spune :" Ce intrebare absurda...cine nu stie ce e aia iubire??" ei bine...eu azinoapte ....nu aveam somn deloc...chiar nu aveam ce face...stateam in pat ....cu lumina stinsa....privind umbrele ce se jucau pe peretii camerei mele....!!! Profund impresionata de tot ce s-a intamplat in viata mea pana in momentul de fata ....am ajuns la un monolog....interior ce-i drept...am ajuns sa imi pun niste intrebari , pe care nu credeam sa mi le pun vreodata . Print-o serie nenumarata de incertitudi ....am ajuns si la mult asteptata curiozitate...."Oare ce e aia IUBIREA ?? Oare exista cu adevarat?? sau este doar o fictiune....ca si umbrele dupa pereti??"


Imediat ce s-a luminat.......am intrat intr-un somn profund....dar cu imense semne de intrebare asupra unui singur cuvant "IUBIRE"!!


M-am gandit ca totushi exista pe lumea asta o persoana potrivita sa imi dea un raspuns la incertitudinile mele....asa ca am apelat la mici mei prieteni dupa messenger ....sa vedem ce raspunsuri au gasit ei ..........!!!!



" Chaolyne TeIubeste: ce crezi tu k e aia IUBIREA??

Valy Radoi: un timp pierdut."


"Chaolyne TeIubeste: ce e aia iubirea??

Cosmin Blue : hmmm

Cosmin Blue : iubire este atunci cand esti iubit mai mult decat iubesti u pe acea persoana."



"Chaolyne TeIubeste: Care crezi tu k e definitia la iubire?? sau ce e aia iubirE??

Eagle 9mm: un sentiment...

Chaolyne TeIubeste: CE FEL DE SENTIMENT??
Eagle 9mm: de iubire


Eagle 9mm: sauu...

Eagle 9mm: un sentiment ...

Eagle 9mm: puternic...

Eagle 9mm: probabil...

Eagle 9mm: sincer inca nu lam simtit...

Chaolyne TeIubeste: aham....da ...inteles..!! "



"Chaolyne TeIubeste: ce e aia iubirea?

Florin: io nu cred ca exista,,dar dak ar exista ar fi un sentiment."



Dupa cum puteti vedea cu totii...."IUBIREA ESTE UN SENTIMENT".....sau ...." IUBIREA NU EXISTA"....in cel mai rau caz..."O PIERDERE DE TIMP"....!!!



Orice cuvant ....poate avea o definitie.....mai putin SENTIMENTELE, pentru ele ....nu prea pot gasi o definitie clara ....doar k....iubirea de exemplu este ceva ce .... se poate simti cu adevarat o singura data in viata!!!















REGULI DE BAZA :















Probabil ca sunt multe persoane care CRED ca au IUBIT si....si-au pierdut orice SPERANTA!!!


Dar cred asta pentru ca ....nu stiu cu adevarat ce inseamna o relatie .

Cel putin....dupa parerea mea....eu cred k o RELATIE care inseamna IUBIRE....se bazeaza neaparat pe INCREDERE, COMUNICARE , SPRIJIN SI RESPECT!!!



Daca nu exista aceste 4 aspecte , nu exista relatie ...si cu atat mai putin iubire. Majoritatea persoanelor gandesc diferit....multi cred k o relatie se bazeaza in special pe SEX , nu spun nu......dar sincer o relatie nu se bazeaza pe asa ceva....Pur si simplu este doar un mic ingredient pentru a avea o relatie perfecta , pornind de la saruturi , imbratisari....ajungandu-se pana la sex!!


Referitor la viata mea pot spune ca ....IUBIREA A MURIT !! A murit in urma cu 4 luni . Si nu voi intra in detalii....dar ....pentru mine nu mai exista iubire.



Aproape in fiecare zi ....pe numeroase fete....le vad plangand. Si de ce?? Ptr ca s-au certat cu iubitul. Mai zilele trecute am auzit fara sa vreau o poveste ,,,,sau ma rog...o ceva... o fata ....abia mai dadea pe la scoala....pentru ca nu o lasa iubitul....sau atunci cand venea la scoala....o teroriza cu telefoane din 5 in 5 minute!!!

Frateee...asta nu e iubire...asta mai mult bate spre sclavie....adik....sa nu ma duc eu la scoala....ptr k nu vrea iubitu'....Sincer mi se pare o absurbitate!!!


Sau alta poveste....o tipa are o relatie q un tip de vreo 2 ani...dar practic au 1 an impreuna....pentru ca unul l-au irosit cu certuri...despartiri si impacari....!! Poi...asta nu mai e relatie...aici nu mai exista iubire!!!


Multa lume confunda Sentimentul de IUBIRE cu cel de OBISNUINTA!!! Iar cei ce fac lucru asta ..fac o mare greseala.....sau se mai poate confunda Iubirea cu Simpatia!!



O relatie nu trebuie sa fie doar din partea unei persoane....!!!

Intr-o relatie....nu trebuie sa ne supunem ....dar nici sa ne impunem !!!

Intr-o relatie ....trebuie sa existe surprize , momente de fericire , de emotie !

Intr-o relatie TREBUIE SA SIMTI CA TRAIESTY...SI CA IUBESTI!!!




"SUFLETELE PORNESC SPRE ACEASTA LUME IMPREUNA.....AJUNSE AICI SE DESPART .....DAR ANI SI ANI ....CAUTA SA SE REGASEASCA ....SI SA DEVINA DN NOU....UN SINGUR SUFLET !!! "

Niciun comentariu: