joi, 26 martie 2009

SPERANTA


SPERANTA






  • Speranta este ca o clepsidra , cand crezi ca ea s-a scurs , se intoarce in favoarea ta.
  • Speranta este painea saracului.
  • Speranta este dragostea de viata.
  • Speranta este flacara ce ne intretine in viata.
  • Speranta este aceea ce ne indreapta catre tarmurile implinirilor.


Speranta ....cred ca este picatura ce ne mai tine in viata , cand totul este distrus in jurul nostru. Este singura modalitate de a merge mai departe....prin lumea aceasta rea. Dupa cum stiti cu totii "SPERANTA MOARE ULTIMA" .....!!!


Poate k multi dintre noi....ne-am dori sa putem diferentia binele de rau , poate multi dintre noi ne-am dori sa stim ceea ce vrem cu adevarat.....multi poate am vrea sa stim ...sa facem alegerile corecte.


Oare ce se intampla cu lumea acesta cand ramane fara pic de suflare in fata nedreptatii?? Oare ce pot face persoanele care au trait o viata intreaga cu speranta ....k poate candva va fi mai bine?? Oare ce se intampla cu oamenii care sunt mult prea increzatori in fictiune???


Poate ca ....intr-adevar ...singura solutie ....ramane SPERANTA sau....posibilitatea ca oamenii isi vor schimba candva ... modul in care gandesc.....Poate ca vor intelege ....k tot ce este frumos....nu intotdeauna este cel mai bun....., poate k vor intelege k ....... tot ce este bun..... nu tine si mult. Poate k vor intelege k tot ce este mult..... nu este pentru TOTDEAUNA.


Niciun comentariu: