duminică, 8 martie 2009

Valoarea Banilor

VALOAREA BANILOR

Asa cum îmi place mie ....voi începe bineînţeles cu o serie de întrebări :


  • Care este adevarata valoare a banilor?
  • Chiar poţi cumpara totul.....absolut totul cu ei???
  • De ce sunt asa de importanţi azi??"

Posibil ca "BANII" sa fie cea mai proasta inventie a existentei. . . Din cauza lor....multa lume fericita ajunge la violenta!! Si chiar din acesta pricina...pot spune k valoarea banilor ajunge la zero!!


Degeaba ai bani.......dak nu poti fi fericit !!!!!


Degeaba ai bani ....... dak esti inconjurat doar de prieteni falsi !!!


Degeaba ai bani....... dak pentru asta vrei sa fii iubit !!!


Din nefericire, in ochii multor oameni , banul are o valoarea nemasurabila....o valoare ce nu poate fi exprimata nici in cuvinte....nici in cifre....o valoarea ce la un moment dat....poate fura sufletul acestor oameni . Cand se ajunge la stagiul asta....nu mai exista cale de intoarcere.


Acum......Pot spune k totul are un pret......chiar si VIATA, si din cate stiu eu.....atunci cand Doamne-Doamne ne-a dat viata....nu ne-a cerut bani pentru ea:) !! Este trist....dar totusi...ADEVARAT!!!


Este si mai trist cand vezi k o persoana ....asteapta sa fie iubita doar pentru ca are o situatie materiala exceptionala. Eu nu pot iubi o astfel de persoana....este greu sa accepti realitatea asa cum este ea....de cele mai multe ori....le legam la ochi...de parca nu s-ar fi intamplat nimik....si mergem inainte!!