miercuri, 18 martie 2009

Prietenii... si prietenii!!!




Prietenii... si prietenii !!!


Uneori, lumea e mult mai complicata decat credem noi.

Uneori , parca totul se invarte in jurul nostru.

Alteori ,totul este asa simplu....incat ne plictisim.


De ce prietenii fac parte din viata noastra?? Sau....oare cine a inventat pretenia??? Oare cine a inventat falsitatea??Oare cine a inventat minciuna???


Cineva mi-a spus odata ca " Un lucru nu poate exista singur, el formeaza intregul .....doar atunci cand isi gaseste opusul." si este chiar adevarat....!!! Daca stam si ne gandim lumea asta are viata pentru k exista ziua si ....opusul sau, noaptea!! Asa se intampla in toate.....din acesta cauza exista prietenia/dusmania, adevarul/minciuna.Totul tine de intreaga fiinta umana,de intreaga existenta a firii omenesti.

Suntem creati cu un scop anume ,ne nastem, crestem ,iubim si in cele din urma...murim.Totul are un sfarsit....nimic nu reprezinta ETERNITATEA.....nimic ce face parte din lumea noastra.


De ce ne gandim ca nu putem trai fara PRIETENI??


Sincer, este doar o impresie. Cand vezi k in jurul tau ......sunt doar persoane care iti vor raul , si stau cu tine doar din interes....OARE DE CE TI-AI MAI DORI PRIETENI?? Oare mai exista pe lumea asta vreo persoana care sa nu prezinte interes de ceva anume intr-o alta persoana?? Oare mai exista persoane sincere? Daca Vorbim de majoritatea .....pot spune clar k NU!!!


Cat de mult te pot schimba "PRIETENII"???


In momentul in care ajungi sa nu mai te controlezi....cred k supusii prieteni incep sa iti cotroleze viata.Incep sa te ghizede dupa bunul lor plac...iar tu ....nestiind ce e bine si ce e rau......faci ca ei. Asta e cea mai mare greseala a multor oameni.Prefera sa traiasca in lumea fictiva, decat sa incerce sa vada realitatea asa cum e ea, chiar daca este dureroasa de cele mai multe ori.

Niciun comentariu: