luni, 16 martie 2009

Povestea a doi tineri


POVESTEA A DOI TINERI



Totul a inceput in urma cu .....mult timp. Totul a inceput pe vremea cand nu existau lacrimi sau suferinta.Totul a inceput cu doi tineri care sperau la o viata mai buna....sperau la ceea ce n-au avut niciodata...sperau la o iubire sincera si profunda. Ceea ce nu stiau, era faptul k ii astepta o viata plina de deziluzii....de lacrimi si ....tristete.

Cand s-au cunoscut ....nu isi dadeau mari sperante unu altuia...nu vroiau sa sufere....mai ales fata, care de nenumarate ori trecuse prin multe dezamagiri....nu mai vroia inca una in plus. Baiatul tot insista....vedea in ea .....viata pe care si-a dorit-o intotdeauna.Facea orice pentru ea , facea orice sa o obtina , era genul de persoana care si-ar fi dorit-o orice fata. Pana sa o vada prima oara.....si el era trist...trecuse poate prin cea mai grea perioada din viata lui , dupa tot ce patise...nimeni nu mai credea ca va mai spera sa intalneasca din nou iubirea. Dar nu a fost asa....a tinut capul sus....pot spune ca a fost dragoste la prima vedere pentru el. Cum a zarit-o a simtit ca era fata pe care si-o dorea....si a luptat. A luptat zi de zi .... poate chiar si contra ei.

Intr-o zi .....fata a patit ceva ingrozitor....din acea clipa ....ea vedea doar moartea in fata. Baiatul a simtit k este nevoie de el....si a fost langa ea ...zi si noapte...a reusit ceea ce nimeni nu a putut....i-a readus zambetul pe fata. Incet ,incet sentimentele fetei cresteau tot mai mult ....ganduri ei ....tot mereu la el erau. Nimic nu mai exista intre ei....erau 2 copii...erau 2 nebuni...2 persoane ce se iubeau nespus de mult....doar el si ea.

Toata povestea lor frumoasa de iubire...a tinut putin...a tinut 2 luni.....ceva a intervenit intre ei....ceva ia distantat....intre ei au inceput sa apara neincrederea.....certurile....si chiar despartirile.

Zilele treceau....certurile erau tot mai frecvente.....multa lumea ....multi "prieteni" au intervenit intre ei . Fata spera ca pana la urma totul se va rezolva....dar din pacate nu a fost asa. Zi de zi ...fata incerca sa salveze relatia lor.....dar in ochii baiatului se zarea doar neincrederea. El avea mult mai multa incredere in "prietenii lui" decat in ea.

Timpul se scrugea.....ei se distantau tot mai mult.....nu era zi sa nu se certe si sa se desparta....chiar dak se impacau imediat......ceva nu mai functiona ca inainte ....ceva le-a distrus relatia....ceva ce a ramas inca fara raspuns.

Dupa 4 luni de relatie....fata a hotarat ca este momentul sa puna capat , minciunile si neincrederea deja luau loku iubirii. Probabil k a fost mai bine ca el sa ramana cu "prietenii & prietena lui" .....probabil ca ....doar el stie raspunsul la toate incertidunile ei.....!!!

Vazand k ea nu glumeste....vazand k o pierde ...a inceput sa o caute ...dar era prea tarziu ....fata si-a dat seama k toata relatia lor a fost o MINCIUNA. La inceput a fost un vis....un vis la care spera demult timp sa se implineasca.......dar , din pacate, intradevar ...era ceva prea frumos sa fie adevarat.

Dupa ce s-au despartit definitiv....baiatul a continuat sa o caute.....dar nu pentru ca o vroia din nou langa el....ci doar ca sa isi bata jok de ea !!! El credea k ea e vinovata de tot....credea k si-a batut jok de el.... credea tot ce era mai rau de ea .....dar ceea ce nu stia ....era k ea l-a iubit cat se poate de mult .

Cu lacrimi pe fatza zi de zi , fata a continuat sa lupte .....sa lupte pentru ea.... sa lupte pentru a uita . Din clipa cand s-au vazut ultima oara ....ea a jurat k nu va mai iubi in viata ei.....si asa a si facut. Nu a mai lasat pe nici un baiat sa se apropie de ea....nu a mai lasat pe nici un baiat sa o sarute.

Amintirea lui a ramas imprimata in sufletul ei pe vecie. Deasemenea.....numeroase probleme s-au abatut aspura ei.

Dupa 4 luni de la despartire.....el a cautat-o......dar, doar ca sa rada de necazurile ei.....sa-i zica in fatza k dorintele lui s-au implinit....sa-i zica k o iubeste si akm....dar k de fapt nu o iubeste ....ci doar k a fost o gluma !!!!



Pacat ca nu a stiut sa o vada asa cum este ea cu adevarat.........trist ....crede despre ea ceea ce este mai rau. Niciuna nu va mai fi ca ea.....Poate sa o sarute pe alta.....dar mereu se va gandi la sarutul ei ,!!





O poveste de iubire despre 2 indragostiti . Dureroasa amintire n`au fost deloc fericiti. S`au certat s`au impacat pana cand s`au despartit. Ea a trisat mereu nici el n`a fost prea cinstit.E bine k s`au gandit si pana la sfarsit au reusit .El si`a gasit o fata buna si au ramas impreuna . Ea a ramas la fel si nimic nu s`a schimbat , inca il iubeste pe cel care sufletul i la furat!!!


VA URMA........

Niciun comentariu: