duminică, 15 martie 2009




REALITATE SAU FICTIUNE??



Stau si ma intreb....."Oare unele lucruri....sunt chiar adevarate?? sau sunt doar o simpla fictsiune?!?!?"

Oare totul are o rezolvare??:( Oare orice problema are o solutie?? De ce suferim?? De ce ne chinuim?? De ce nu putem fi fericiti?? De ce nu putem zambi in fiecare zi?? De ce trebuie sa existe lacrimi de suferinta pe fetzele noastre? Mii si mii de intrebari fara raspuns.........Mii si mii de dezamagiri in fiecare zi.......Mii si mii de lucruri ciudate ce ne invadeaza viata.


De multe ori ne dorim sa fim iar copii...sa fim la casa parinteasca , cu mami si tati langa noi , sa ne rasfete , sa ne alinte , asa cum doar ei stiau sa faca asta , sa ne certe apoi sa ne impace ....! De multe ori ne dorim lucruri aproape imposibile.... gen sa ai bani fara sa muncesti , sa fii fericit fara sa iubesti , sa ai pe cineva langa tine .....fara sa lupti pentru a fi cu el/ea.

Uneori ne dorim trecutul....alteori il uram si visam la viitor...stam si ne intrebam " Oare va fi mai stralucit acest viitoR??? sau iar voi avea lacrimi pe fata?" . Uneori ne dorim o viata linistita ...fara prea multi bani....alteori ne dorim luxul...!!! Nici noi nu stim cu adevarat ceea ce vrem....azi te vreau....maine iti zic "pa"....azi te iubesc....maine te urasc!



Este greu sa vezi k lupti pentru ceva anume...si nu il poti obtine...Este greu sa iubesti pe cineva ...si sa nu il poti avea. Este greu sa fii singur.Este greu sa ai prieteni care de fapt nu sunt prieteni.


Poate k ar trebui sa luptam mult ...din greu ....pentru a ajunge la rezultatele pe care ni le dorim....dar putini sunt cei care ajung akl unde vor...ceva de genu 5 %....restul de 95% se pierd pe drum...si nu k nu au suficienta forta,,,,putere.....ci pentru k nu au suficienta vointa !!!


Si eu as vrea sa lupt....pentru cineva anume....dar imprejurarile nu ma lasa:(. Oricat de multa vointa as avea....este mult prea greu....mult prea multa lume impotriva....mult prea multe rani inca deschise. Stiu doar k ...mai devreme sau mai tarziu...toate se vor rezolva!!!


SFAT: Daca vrei ceva cu adevarat.....trebuie sa ti-l doresty din tot sufletul.....gandeste-te intes la el ,la ceea ce iti doresty...si Doamne-Doamne te va ajuta sa il implinesti visul. (Stiu asta din proprie experienta, doar k trebuie sa iti doresty acel lucru mai mult ca viata ta...si din suflet.)

Niciun comentariu: